úterý 30. ledna 2018

Závěrečná

Je to 26 let, co jsem jí měla já. Když vidím tu číslovku, zdá se mi až neuvěřitelné, jak je to dlouho. Letí to neskutečně.
A teď, včera, měly "závěrečnou" v tanečních mé děti. 


V ten den jsou pro tanečnici šaty snad to nejdůležitější. A musím uznat že ty, které si vybrala má dcera, se mi líbily ze všech nejvíc. Je to tím, že je měla na sobě právě ona? Nevím, ale včera vypadala opravdu jako princezna. A se svým tanečníkem jim to na parketu moc slušelo.



A mimochodem, tančili skvěle!  
Mládeži, nechcete si dát ještě kurz pro pokročilé? :)


Vůbec na všechny tančící páry byl krásný pohled. Všichni ve slavnostním, usmívající se na sebe.....a secesní sál Měšťanské besedy to ještě podtrhával. Chvilku by člověk skoro měl pocit, že se zastavil čas a my nahlédli do doby, kdy sál zažíval plesy a dámy v róbách a pány v oblecích běžně. To musely být časy!! To bych chtěla zažít.......
Nemáte někdo stroj času? o)

Ale nejen na dceru jsem byla včera pyšná. Jak jsem psala v úvodu, "závěrečnou" měly mé děti. Tzn. i syn. S tanečními si dal lehce načas. Když chodili kluci z jeho třídy, tak se mu nechtělo. A já ho nenutila. Stejně by se nenechal :) . A když se přihlásila dcera s kamarádkami a známými, přidal se k nim. A myslím, že teď si to užil mnohem víc, než kdyby chodil tenkrát. Takže maminky, co máte kluky bránící se tanečním jak kdyby šlo o život, třeba si to časem rozmyslí. A soudě podle věku mnohých včerejších tanečníků, nebudou rozhodně jediní.

Sluší jim to, že? Babičce i slza ukápla :) 



Letos to byla už třetí kulturně plesová akce našich dětí.......a včerejší večer byl zase jeden z těch moc krásných. 

Moc si vážím toho, že si je můžeme užívat spolu. Mám vás oba moc ráda!! 
❤❤





7 komentářů:

  1. Máte krásné děti a dcera měla úžasné šaty, opravdu jako princezna :-)Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Peťka, máš nádherný pár. Tie šaty sú ako z rozprávky o Popoluške :-). Pri čítaní tvojho príspevku som sa na chvíľu preniesla aj ja do spomienok na svoju tanečnú a tanečnú našich detí. U syna to bolo podobne...bránil sa, že na nič také sa on nedá, ale nakoniec to prežil :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, a jednou na ty své taneční bude ještě s úsměvem vzpomínat, viď :)

      Vymazat
  3. Peti, tak ještě jednou - prostě krása! Dětem to moc sluší, chápu tvou pýchu! Tak to má být! Šaty jsou úžasné a dcera okouzlující!
    Měj hezké dny, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné děti, krásné zážitky a šaty pro princeznu kouzelné.

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za návštěvu blogu i milé komentáře, kterých si velmi vážím.
Mějte se krásně, Petra